logo
logo
creatieve
partner in beeld
DGGD

Achtergrond

DG Graphic Design is het grafisch ontwerp-en adviesbureau van Dennis Goedhart en Ingelise de Jongste.

Beiden hebben een academische achtergrond en voor ze hun krachten bundelden in DG Graphic Design waren ze werkzaam op diverse terreinen en in diverse functies. Hun gecombineerde kennis en ervaring vormt het hart van DG Graphic Design.

Alvorens zich volledig toe te leggen op ontwerpen, studeerde Dennis bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit. Hij deed daar vervolgens als aio onderzoek naar de economisch psychologische aspecten van reclame en marketing, de manier waarop menselijk gedrag een bepalende factor kan zijn en hoe die te beïnvloeden is.

Ingelise woonde enige tijd in de Verenigde Staten en in Frankrijk en studeerde als historica af aan de UvA op een onderzoek naar beeldvorming over vrouwen in de politiek. Ze werkte als organisator van debatten en evenementen voor uiteenlopende organisaties van IIAV tot de Balie waarbij ze ook promotie en campagnes vormgaf en als journaliste/ programma-maker voor schrijvende media en radio. Ook doet ze als trainingsacteur rollenspellen in bedrijven.

Dennis en Ingelise hebben hun krachten gebundeld in DG Graphic Design waar ze al hun kennis, ervaring en enthousiasme in zetten om opdrachten creatief vorm en inhoud te geven.

Creativity is allowing yourself to make mistakes.
Art is knowing which ones to keep.

Scott Adams

Actueel

Help, is mijn mail gehackt?
Soms lijkt het alsof een mail verstuurd is vanaf je eigen domein. Meestal is dat niet het geval, de afzender is in vermomming. Hoe zit dat en wat doe je eraan?  |  lees meer »

BlogSpot

Nieuwe standaard: Veilige Hosting
Complexe internettechnologie toegankelijk en veilig dankzij nieuwe stappen van de host. Jippie!  |  lees meer »