logo
logo
creatieve
partner in beeld

Filosofie

De ontwerpvisie van DG Graphic Design kan het beste worden uitgelegd aan de hand van het logo. Het DG Graphic Design logo is geïnspireerd op het werk van M.C. Escher en dan speciaal de man met kubus in het werk: Het Huis van Belvedere. Escher staat als geen ander voor onverwachte creativiteit en een vervlechting van technische vormgeving en kunstzinnigheid.

Dit is precies wat DG Graphic Design na streeft in het ontwerpen: spelen met grafische vormen, typografie en techniek om te komen tot een verrassend creatief ontwerp, dat symbool staat voor wat een persoon of organisatie wil uitstralen. Juist de "onmogelijke" kubus van Escher vormt daarbij een passend symbool.

De tekst "Graphic Design" is geschreven in een lettertype (font) dat is gebaseerd op het handschrift van Salvador Dali.

DG Graphic Design combineert graag creatieve en kunstzinnige vormgeving met praktische toepassing van technische mogelijkheden en gaat er van uit dat vrijwel alles kán. DG Graphic Design werkt nauw samen met haar opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen.

Are you really sure a floor can't be a ceiling?

M.C. Escher

Actueel

Nieuwe website ZijSpreekt online!
We zijn er hartstikke trots op dat we met onze vormgeving en techniek het fantastische werk van ZijSpreekt mede mogelijk helpen maken! Op meer zichtbare vrouwen!  |  lees meer »

BlogSpot

Hoe Groen is jouw website?
Allemaal online is leuk. Maar niet zo milieuvriendelijk. Ontdek hoe groen je website is!  |  lees meer »