logo
logo
creatieve
partner in beeld

Filosofie

De ontwerpvisie van DG Graphic Design kan het beste worden uitgelegd aan de hand van het logo. Het DG Graphic Design logo is geïnspireerd op het werk van M.C. Escher en dan speciaal de man met kubus in het werk: Het Huis van Belvedere. Escher staat als geen ander voor onverwachte creativiteit en een vervlechting van technische vormgeving en kunstzinnigheid.

Dit is precies wat DG Graphic Design na streeft in het ontwerpen: spelen met grafische vormen, typografie en techniek om te komen tot een verrassend creatief ontwerp, dat symbool staat voor wat een persoon of organisatie wil uitstralen. Juist de "onmogelijke" kubus van Escher vormt daarbij een passend symbool.

De tekst "Graphic Design" is geschreven in een lettertype (font) dat is gebaseerd op het handschrift van Salvador Dali.

DG Graphic Design combineert graag creatieve en kunstzinnige vormgeving met praktische toepassing van technische mogelijkheden en gaat er van uit dat vrijwel alles kán. DG Graphic Design werkt nauw samen met haar opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen.

Are you really sure a floor can't be a ceiling?

M.C. Escher

Actueel

Ons spel in praktijk
We hebben inmiddels een mooie reeks spellen ontworpen voor en in samenwerking met Trias Pedagogica. Wat is het leuk om onze ontwerpen gebruikt te zien worden!  |  lees meer »

BlogSpot

Teksten: sluitpost van je website?
Mooie vormgeving is pas effectief als de inhoud klopt. Vergeet daarom je content niet!  |  lees meer »