logo
logo
creatieve
partner in beeld

Filosofie

De ontwerpvisie van DG Graphic Design kan het beste worden uitgelegd aan de hand van het logo. Het DG Graphic Design logo is geïnspireerd op het werk van M.C. Escher en dan speciaal de man met kubus in het werk: Het Huis van Belvedere. Escher staat als geen ander voor onverwachte creativiteit en een vervlechting van technische vormgeving en kunstzinnigheid.

Dit is precies wat DG Graphic Design na streeft in het ontwerpen: spelen met grafische vormen, typografie en techniek om te komen tot een verrassend creatief ontwerp, dat symbool staat voor wat een persoon of organisatie wil uitstralen. Juist de "onmogelijke" kubus van Escher vormt daarbij een passend symbool.

De tekst "Graphic Design" is geschreven in een lettertype (font) dat is gebaseerd op het handschrift van Salvador Dali.

DG Graphic Design combineert graag creatieve en kunstzinnige vormgeving met praktische toepassing van technische mogelijkheden en gaat er van uit dat vrijwel alles kán. DG Graphic Design werkt nauw samen met haar opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen.

Are you really sure a floor can't be a ceiling?

M.C. Escher

Actueel

Dagschema coronatijden
Voor veel ouders en kinderen valt het niet mee om een goede dagindeling te maken met school, vrije tijd, op tijd naar bed. Abdellah Mehraz maakte met zijn zoon van 8 'n schema en wij gaven het vorm!  |  lees meer »

BlogSpot

Zoom & zo: privacy problemen & tips!
Met vanuit-huis-werken grijpen mensen massaal naar online tools. Zoals Zoom. Belangrijk is om ook stil te staan bij zoom's Privacy issues. Tips!  |  lees meer »