logo
logo
creatieve
partner in beeld
DGGD

Werkwijze

DG Graphic Design is een ervaren maar ook betrokken ontwerpbureau dat graag met haar opdrachtgevers meedenkt over vorm en inhoud. Wanneer u een ontwerp wilt laten maken of advies nodig heeft over opzet en mogelijkheden van uw website of de juiste vorm van uw campagne of presentatie, dan adviseren en ondersteunen we u graag.

Alvorens we tot ontwerpen overgaan, vinden we in een gesprek eerst uit wat uw wensen zijn. Vervolgens brengen we een voorlopige offerte uit. Als daarover akkoord bestaat, hebben we nader contact om niet alleen te horen wat uw ideeën, doelstellingen en doelgroep zijn, maar ook om uit te vinden wat uw bedrijf of organisatie eigen maakt.

Wie zijn de mensen achter de schermen en wat is de filosofie waarmee u werkt. Zo krijgt een ontwerp de uitstraling die echt goed weergeeft waar u voor staat en zo wordt uw ontwerp herkenbaar voor zowel uw nieuwe als bestaande relaties.

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Inspiration is wonderful when it happens, but the writer must develop an approach for the rest of the time...

Leonard Bernstein

Actueel

Help, is mijn mail gehackt?
Soms lijkt het alsof een mail verstuurd is vanaf je eigen domein. Meestal is dat niet het geval, de afzender is in vermomming. Hoe zit dat en wat doe je eraan?  |  lees meer »

BlogSpot

Nieuwe standaard: Veilige Hosting
Complexe internettechnologie toegankelijk en veilig dankzij nieuwe stappen van de host. Jippie!  |  lees meer »