logo
logo
creatieve
partner in beeld
DGGD

Werkwijze

DG Graphic Design is een ervaren maar ook betrokken ontwerpbureau dat graag met haar opdrachtgevers meedenkt over vorm en inhoud. Wanneer u een ontwerp wilt laten maken of advies nodig heeft over opzet en mogelijkheden van uw website of de juiste vorm van uw campagne of presentatie, dan adviseren en ondersteunen we u graag.

Alvorens we tot ontwerpen overgaan, vinden we in een gesprek eerst uit wat uw wensen zijn. Vervolgens brengen we een voorlopige offerte uit. Als daarover akkoord bestaat, hebben we nader contact om niet alleen te horen wat uw ideeën, doelstellingen en doelgroep zijn, maar ook om uit te vinden wat uw bedrijf of organisatie eigen maakt.

Wie zijn de mensen achter de schermen en wat is de filosofie waarmee u werkt. Zo krijgt een ontwerp de uitstraling die echt goed weergeeft waar u voor staat en zo wordt uw ontwerp herkenbaar voor zowel uw nieuwe als bestaande relaties.

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Inspiration is wonderful when it happens, but the writer must develop an approach for the rest of the time...

Leonard Bernstein

Actueel

Dagschema coronatijden
Voor veel ouders en kinderen valt het niet mee om een goede dagindeling te maken met school, vrije tijd, op tijd naar bed. Abdellah Mehraz maakte met zijn zoon van 8 'n schema en wij gaven het vorm!  |  lees meer »

BlogSpot

Zoom & zo: privacy problemen & tips!
Met vanuit-huis-werken grijpen mensen massaal naar online tools. Zoals Zoom. Belangrijk is om ook stil te staan bij zoom's Privacy issues. Tips!  |  lees meer »